Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ενοριακό Κατηχητικό Σχολείο Παντανάσσης

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ 
ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ 

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ 
ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

Αγαπητοί γονείς, της ευλογημένης ενορίας μας της Παντανάσσης,

Με την Χάρη και την Ευλογία Του Ιησού Χριστού, Της Παναγίας μας της Παντανάσσης και Οδηγητρίας και πάντων των Αγίων πέρασε το καλοκαίρι και οι σχολικές διακοπές και τώρα βρισκόμαστε στην αρχή μίας νέας σχολικής χρονιάς.

Τα σχολεία έχουν ήδη ανοίξει, τα παιδιά μας βρίσκονται στα θρανία και τα μαθήματα και η μελέτη έχουν αρχίσει. Το ίδιο, και στην ενορία μας της Παντανάσσης, από το ερχόμενο Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου και στις 10 το πρωί θα αρχίσουν τα θρησκευτικά μαθήματα του Κατηχητικού μας Σχολείου με τον καθιερωμένο Αγιασμό παρουσία όλων των παιδιών.
Με αγάπη πατρική συμβουλεύω, προτρέπω και παρακαλώ θερμά όλους τους γονείς, με το ίδιο ενδιαφέρον που στέλνετε τα παιδιά σας σε διάφορα σχολεία για να μάθουν πολλά και διάφορα ωφέλιμα πράγματα για το “καλό τους ”, έτσι, και με ακόμα περισσότερο ζήλο και φροντίδα να στείλετε τα παιδιά σας και στο Κατηχητικό Σχολείο της ενορίας μας.

Το Κατηχητικό Σχολείο της Παντανάσσης είναι στελεχωμένο από γονείς και άτομα που είναι εκπαιδευτικοί, που έχουν εξειδίκευση και μακροχρόνια πείρα ως κατηχητές και οι οποίοι με πολύ αγάπη και αφοσίωση εκτελούν την αποστολή τους . Όλοι μαζί, εσείς οι γονείς και εμείς από την Εκκλησία να ενώσουμε τι
ς δυνάμεις μας, και να αγωνισθούμε για το καλό των παιδιών μας. Να προσπαθήσουμε μαζί να διδάξουμε στα παιδιά μας “Του Θεού τα γράμματα”. Να γαλουχήσουμε τα παιδιά μας με τη Χάρη Του Θεού, και τις πατροπαράδοτες αρετές, αξίες, και ιδανικά του Ελληνικού Γένους μας και της Ορθοδόξου Πίστεως μας. Να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν ενάρετοι και τίμιοι πολίτες της πατρίδος μας και πιστά μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. 

Με πολύ αγάπη, εύχομαι σε όλους και προπαντός στα παιδιά μας 
καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά, 

+ Πατήρ Πέτρος Ν. Ζώης 
 Προϊστάμενος Ιερού Ναού Παντάνασσας